FIS-GOL ZAHVALNICA

Govorili smo o tome kako je nastao turnir u malom fudbalu Fis-Gol u poglavlju istorijat turnira Fis-Gol. Ovom prilikom zelimo nesto reci o osobama koji su nam pomogli u ostvarivanju nasih ciljeva kada je u pitanju organizacija turnira Fis-Gol. Da se svima njima posebno zahvalimo.

O clanovima Organizacionog odbora i tehnicke komisije za organizaciju posebno ce biti rijeci na ovoj stranici a ovom prilikom zelimo da istaknemo one cija nam je pomoc puno znacila u to vrijeme.

U ovom momentu i na ovom mjestu samo cemo istaci imena osoba a o vecini njih ce vise rijeci biti u nasim prilozima koje objavljujemo u poglavljima knjige. To su: Camo Mehmed, Demirovic Sead, Dobruna Selim, Filipovic Namik, Glusac Boro, Hasanbegovic Ale, Kamber Hamo, Karamehmedovic Ognjen, Maric Anto, Mioc Ivica, Muzurovic Fuad, Orahovac Husein, Orucevic Ahmed, Osmanagic Enes, Pilic Pero, Popovic Novo, Puljic Ivica, Slokar Vlatko, Saric Sead, Tabakovic Ismet i Utjesinovic Mladen.

Nazalost nekih od njih nisu vise medju zivima ali mi smo osjecali potrebu i duznost da se sjetimo njih i njihove pomoci. Da njima, ostalim sa spiska, te svima onima koje mozda zbog, eventualnog previda, nismo naveli i na ovaj nacin jos jednom zahvalimo na svemu onome sto su nam pruzili da bi organizacija bila kvalitetnija.

Isto tako, zelimo da istaknemo znacajnu ulugu svih predstavnika i kapitena ekipa, te clanova FS Sarajevo/Komisija za sudjenje malog fudbala koji su ucestvovali na turniru FIS-GOL u period od 1983 do 1991 godine.

Adnan Muzurović

FIS-GOL TIM

Sarjevo, 14.10.2023

Nedavno objavljeno