FIS GOL 1984 GODINE

Postigavsi pun pogodak organizacijom predhodnog turnira, od prihoda kupljen mocniji razglas sa osam izlaza, clanovi sportskog drustva Privredne banke Sarajevo odmah formiraju novi organizaciono odbor koji skoro citavu godinu vrsi pripreme za ovaj turnir.

Takodje zbog kvalitetne organizacije, sa unaprijed utvrdjenim pravilima i potenciranju fer pleju i medju ekipama se vrsi kvalitetnije selektiranje.

Kako je nama organizatorima bio cilj primat u organizaciji turnira, tako i ekipe iznalaze kvalitetnije postave ekipa zeleci ucestvovati u podjeli vrijednih nagrada. Da bi turnir zainteresovali za siru regiju trazeni su sponzori, jer smo zeljeli kvalitenije i raznovrsnije nagrade i za ekipe i za pojedince.

Organizacioni odbor je bio na slatkim mukama, jer zbog vece zainteresovanosti, bio je primoran iznalaziti mogucnosti da u sablon igranja utakmica smjesti svih dvadeset ucesnika.

Na zalost ovoga trenutka nemamo imena svih ucesnika. Do sada su nam poznate ekipe: GEM, DAVOR, DOLI BEL, VERONA, BARDAK, PRIVEDNA BANKA- UDRUZENA BANKA….

Ocekujemo postovani ucesnici da nam pomognete kako bi upotpunili citav spisak ucesnika.

Tekst i fotografija: Radivoje Kovačević

FIS-GOL TIM

22.03.2023.

Nedavno objavljeno