RAJA IZ BANKE

Prvi dio

Nova rubrika u kategoriji SD PBS je: Raja iz banke. Zelimo u okviru rubrike da objavljujemo fotografije, video zapise i price sa mnogobrojnih zabava, planinarskih izleta, proslava znacajnih jubileja, bankarskih sportskih susreta, PBS kluba radnika, medjubankarskih posjeta i zabava, susreta i drugarskih veceri u saradnji sa radnim (finansijskim) organizacijama u gradu Sarajevu.

Kada je rijec o fotografijama za ovu rubriku dovoljno je dostaviti fotografiju i potpisati je sa imenima osoba koja su na fotografiji. Nadamo se da ce to olaksati mnogima javljanje, te da ce se sada lakse odluciti da saradjuju.

Zelimo da naglasimo da cemo pokusati dobivene fotografije selektirati prilikom objavljivanja, tako da cemo pokusati to raditi kroz nekoliko segmenata: sportske aktivnosti, kulturna dogadjanja, zabavne manifestacije, omladinske i sindikalne aktivnosti, planinarenje i slicno. Medjutim, sve to zavisi od saradnje raje iz banke, tj. od toga sta ce se dobiti od fotografija u narednom periodu.

Za pocetak mi cemo objaviti nekoliko fotografija i spiskove raje iz banke koja su mnogo vremena proveli zajedno u druzenju i raznovrsnim aktivnostima. Fotografije u prvim serijalima ce biti one koje smo dobili prilikom osnivanja stranice od Radivoja Kovacevica I Seada Memica, a kasnije i od Zlatka Kerkena, Hilmije Hota, Vere Malic i Sadika Sarajlica.

Jos jednom, pozivamo i ostalu raju iz banke da se pridruze i dostave nam fotografije koje oni imaju iz ovog perioda.

REDAKCIJA

Nedavno objavljeno