img.wp-smiley, img.emoji { display: inline !important; border: none !important; box-shadow: none !important; height: 1em !important; width: 1em !important; margin: 0 0.07em !important; vertical-align: -0.1em !important; background: none !important; padding: 0 !important; }

Aktivnosti FS Sarajevo u ratnom periodu

Program

Mislili smo da smo zakljucili poslove sa izvjestajima kako je nekad bilo u organizaciji takmicenja u malom fudbalu.

Medjutim, pronadjeno je jos dokumenata koji izvorno svjedoce kako i sta se radilo po pitanju organizacije takmicenja u malom fudbalu za vrijeme ratnog perioda u Sarajevu.

U vise nastavaka cemo dokumentovati ono sto smo pronasli. Mislimo da na ovaj nacin mozemo zaista pokazati ko i sta je radio u navedenom periodu, kada je u pitanju mali fudbal.

Sve ovo moze pomoci da se sprijece bilo kakve manipulacije. Naravno, ovo ne pokazuje sve do tancina. Jer, za kvalitetnu organizaciju malog fudbala trebali su i pojedinci koji se ne spominju u ovim papirima. Posebno mislim na one iz Privredne banke i UKMF Sarajevo, koji su bili clanovi tehnicke organizacije. Potom predstavnike sredstava informisanja.

Takodjer, jos jednom, pozivamo sve one koji imaju odredjenu dokumentaciju, fotografije sa takmicenja u malom fudbalu iz ovog perioda da nam to dostave. Unaprijed zahvalni,

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 28.07.2023.

Nedavno objavljeno