TRINAEST GODINA

I šta poslije svega?

Godina za godinom i stigli smo do trinaest godina rada na portalu fis-gol.  Veliki posao je iza nas imajuci uvijek na umu da se treba maksimalno ozbiljno posvetiti svakom prilogu koji objavljujemo na portalu. Zacrtan je odgovarajuci plan koji je prvenstveno baziran na tome da se pise istina ili kako smo govorili molimo vas pisite samo onako kako je bilo. Mislim da smo ispunili taj zadatak. Vjedostostojnost toga potvrdjuje i podatak da se permanentno povecavao broj nasih clanova na facebook profilu ali jos vaznije broj ucesnika turnira Fis-Gol koji su zeljeli da participiraju u radu na portalu.

Na neki nacin sve to je kulminiralo da se ipak odlucimo da te priloge koje smo objavljivali na portalu iskoristimo da napravimo cijelinu objavom knjige “Fis-gol, Vise od igre”. Taj posao je u proceduri, zeli se bez zurbe raditi sa akcentom na kvalitetan sadrzaj. Ponovo se obracamo svima koji se zele ukljuciti u ovaj posao, u vezi sa knjigom, da nam se jave.

I šta poslije svega?

Velika je dilema u vezi portala. Sta i kako dalje? Pogotovo kada je o istorijatu turnira Fis-Gol rijec. Za ovih trinaest godina rada uglavnom su sve teme predjene, o vecini dogadjanja smo govorili. Naravno, postoji individualnih prica neispricanih ali sa aspekta turnira i drugih takmicenja u malom fudbalu koje smo mi organizovali uglavnom je sve pokriveno.

Buduci rad? Planiramo obaviti konsultacije sa clanovima redakcije Fis-Gol tima. Postoje odredjene ideje o kojima cemo razgovarati, te cemo na kraju donijeti odluku o nastavku rada na portalu.

Zahvala

Za kraj, zelim da se zahvalim svima onima koji su pomagali u radu na portalu u ovih trinest godina. Bez njih bi bilo mnogo teze ostvariti zeljene rezultate u radu.

Svim citaocima, prije svega, dobro zdravlje! Lijep pozdrav,

Adnan Muzurovic

FIS-GOL TIM

  1. januar 2024

Nedavno objavljeno