FIS GOL 83-91

GODIŠNJI ODMOR 2023 GODINE

Rijeka Una je rijeka u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. Una čini i veliki dio prirodne granice Hrvatske i BiH. Na izvoru je planinska rijeka, a kako ide prema ušću, postaje ravničarska rijeka. Ukupna dužina Une je oko 212 km. Ušće je u mjestuJasenovcu, gdje se ulijeva u rijeku Savu. Najnovijim istraživanjima i ronjenjem u izvor Une dostignuta je dubina od 248 metara, ali dno nije pronađeno.

Dani koristenja godisnjih odmora su pred nama, tako da cemo napraviti redovnu godisnju pauzu sa aktivnostima na portalu.

Mislim da smo obostrano to zasluzili. Pogotovo to vazi za one koji nas redovno prate.

Mi nakon godisnjeg odmora nastavljamo raditi od mjesta gdje smo stali. Znaci rad na trecem poglavlju knjige se nastavlja.

Jos jednom, pozivamo vas da nam se pridruzite kada je u pitanju  sadrzaj knjige, a sa kojim smo vas upoznali ranije. To se odnosi i na ona poglavlja jedan i dva koje smo prosli u objavama. Kao sto je vec receno postoji odredjeni broj priloga iz ove dvije rubrike koje nismo objavili, tako da i vi mozete poslati vase tekstove koji se odnose na ta poglavlja.

Zelim da vas upoznam da predstoji jos dosta rada na knjizi “Fis-Gol, Vise od igre”. Cilj je napraviti sadrzajan i kvalitetan posao. U sve ovo smo ulozili dosta vremena i truda, te treba istrajati do kraja zamisljenog ostvarenja. Nadam se da cemo svi zajedno uspjeti u tome.

Lijep pozdrav, uz zelje svima onima koji ce u isto vrijeme koristiti svoj godisnji odmor za ugodno vrijeme i super provod.

AM

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 12.06.2023.

Exit mobile version