FIS GOL 83-91

GDJE STE? ŠTA RADITE?

Logo kreacija: Radivoje Kovačević

U posljednje vrijeme javljaju se poštovaoci našeg rada, te dobivamo upite tipa: Gdje ste? Kako ste? Šta radite? Zašto se ne javljamo? Šta je sa portalom i slično.

Odgovor, dobro je zdravlje ali je veoma radno. Više od očekivanog, definitivno. Svakodnevno po nekoliko sati se provodi u radu na knjizi. Tekstova je mnogo a svaki treba pročitati, eventualno korigovati. Stavljanje kvaka na određena slova u tekstu je posebna priča.

Druga stvar, kao što smo u prvom obraćanju po ovoj temi rekli mi ne želimo da žurimo. Bitan nam je kvalitetetan sadržaj knjige. Slobodna procjena je da smo sada na polovini rada.

Isto tako, ponovo pozivamo sve koji se žele uključiti u ovaj posao, u vezi sa knjigom, da nam se jave. Adrese stare i dobro poznate, mail: fisgol83.91@gmail.com i facebook inbox: Fisgol Sarajevo.

Što se tiče portala, zaista u ovim okolnostima nema se vremena za tu vrstu rada uporedo sa ovim konkretnim angažmanom. Naime, ne želi se svaštariti. Mi smo svo vrijeme rada na portalu to radili planski, uz poseban izbor tekstova i tema koje smo isticali.

Do slijedećeg javljanja, lijep pozdrav

Adnan Muzurović

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 18. mart 2024

Exit mobile version