ANALIZA RADA NA POGLAVLJIMA TRI I ČETIRI

Pauza u radu

Koristim priliku da vas upoznam sa odredjenim pojedinostima kada je rijec o nasim aktivnostima a u vezi sa izradom knjige “ FIS-GOL, Vise od igre”.

Mogli ste primjetiti da smo zavrsili objave kada je rijec o poglavlju tri, rad na Istorijatu turnira Fis-Gol, Almanah malog fudbala i Kuca Slavnih turnira. Takodjer, poglavlje cetiri u kojem smo govorili o igranju malog fudbala u ratnom periodu, od aprila 1992 godine.

Naravno, ako bude jos materijala za ove teme mi cemo to uvrstiti u sadrzaj bez problema. Pogotovo sto je moguce da smo nekoga preskocili u ovom nasem prenosu tekstova i priloga sa starog nefunkcionalnog portala.

Mi nakon godisnjeg odmora nastavljamo raditi od mjesta gdje smo stali. Znaci rad na petom i sestom poglavlju knjige se nastavlja. Plus, pocinjemo sa radom na sedmom poglavlju: SD PBS (Aktivnosti sportskog drustva Privredne banke Sarajevo – Udruzene banke).

Jos jednom, pozivamo vas da nam se pridruzite kada je u pitanju  sadrzaj knjige, a sa kojim smo vas upoznali ranije. To se odnosi i na ona poglavlja koja smo prosli sa objavama. Kao sto je vec receno postoji odredjeni broj priloga iz ove dvije rubrike koje nismo objavili, tako da i vi mozete poslati vase tekstove koji se odnose na ta poglavlja.

Za kraj, od danas se koristi drugi dio odmora, ovaj put pauza u radu ce biti nesto kraca.

Lijep pozdrav,

AM

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 30.08.2023.

Nedavno objavljeno