PODCAST, ŠTA JE TO SUBSCRIBE?

Put za drugačiji rad, realna očekivanja ili….?

Dok obavljamo pripreme za drugu emisiju na Fis-Gol podcastu, gdje bi gost trebao biti Senad Hodžić, razmisljamo o broju subscribera/prijatelja aplikacije na you tube portala Fis-Gol.

Naša orjentacija u radu nakon dvanaest godina pisanja na portalu je da uspostavimo više rada na you tube aplikaciji. Nastojati ćemo da se pojačamo organizaciono u cilju uspješnijeg rada. Objavili smo početne kriterije za sudjelovanje u našim emisijama. Međutim, to ne znači da nećemo tokom rada probati uvesti određene novine. Jedna od njih će biti mogućnost da postavljavate i vi pitanja za naše goste. To ćemo uvesti kao mogućnost za slijedećeg našeg gosta, nakon Senada Hodžića.

No, vratimo se postupku za članstvo u aplikaciji Fis-Gol na you tube.

Trenutno imamo 82 osobe koje su nas podržale, te se prijavile za članstvo kao vid podrške. Šta uraditi da bi taj broj bio veći?

Prije svega, želimo da vas pozovemo da nam uputite vaša razmišljanja o kompletnom projektu zvani Fis-Gol podcast. To možete dostaviti na facebook profil: Fisgol Sarajevo, u naš inbox.

U međuvremenu, ako se već niste izjasnili da želite biti članom aplikacije da vas podsjetimo na proceduru.

Kako vi možete pomoći? Ako želite naravno!

You tube ima određene kriterije koje je potrebno ispuniti. Prije svega, treba imati određeni broj pristalica (ili kako oni kažu subscriber). Na mobilni telefonima kada otvoriš stranicu FIS-GOL na you tube pojavi se PRETPLATI SE, što zavarava mnoge čitaoce koje žele da nam pomognu. Ovo je BESPLATNO, tako da bez rizika možete kliknuti.

Znači postupak je slijedeći:

  • Tražiš FIS GOL 83.91 Adresa za lakše pronaći:

https://www.youtube.com/channel/UCGbPCjZOCoCAcCGksaJOMMw

  • Ideš isključivo na FIS GOL 83.91
  • Klikneš SUBSCRIBE ili PRETPLATI SE, zavisno od urađaja (mobitel, laptop ili računar) sa kojeg ideš na adresu.

Ponavljam ovo je besplatno. Plus, ako imaš neke prijatelje koji će ovo isto uraditi bilo bi korisno. Ja dobivam podatak koje subscriber. Hvala unaprijed.

Rezime 

Nadamo se da ćemo sa ovom aktivnošću dodatno poboljšati naš zajednički rad na očuvanju sjećanja na lijepa vremena, igranja malog fudbala (i drugih sportova), te druženja u našem FIS-u.

Ipak, sada je dosta toga u vašim rukama, tj. do toga da li ste spremni kliknuti na vašem uređaju da nas želite PODRŽATI.

NIŠTA BEZ ZAJEDNIČKOG – TIMSKOG RADA

 AM

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 14.10.2024.

Nedavno objavljeno