FIS GOL 83-91

Switch to desktop Register Login

GODIŠNJI ODMOR, 2018 GODINA

Dani koristenja godisnjih odmora su pred nama, tako da cemo napraviti redovnu godisnju pauzu sa aktivnostima na portalu.

Obicno smo u ovakvim prilikama najavljivali sta ce nam biti fokus u daljnjem radu. Kao i dosada, mi bi zeljeli da poenta budu u vasem javljanju, u tom smislu bi specificnost nastavka aktivnosti bila bazirana na tome.Nadamo se da cete nastaviti da nam se javljate.

Drugo, mi cemo nastaviti da ukazujemo na sve sto je po nama bitno da mali fudbal (futsal) ide putevima progresa. Uz ocekivanja da ce odgovorni iz nogometnih saveza ali prije svega oni koji vole i ulazu u futsal pronaci prava rjesenja za bolji i uspjesniji rad.                                                                    

Vjerujemo da ce nam se svi oni koji vole mali nogomet (futsal) pridruziti i biti uz nas, te da cemo zajednicki ici ka afirmativnim ostvarenjima u futsalu.

Uvodjenjem mjesecnih aktuelnih tema portala, gdje pokusavamo uz razmjenu misljenja fokus dati onim sportskim i zivotnim temama, zelimo da pokusamo djelovati, te postici nesto korisno za siru zajednicu. Koliko u tome uspjevamo veliko je pitanje.                                                                                                  

Pored toga, zelja je da se nacin komuniciranja prilagodi stvarnim potrebama. Da vrijeme koje provedemo koristici informacije sa drustvenih mreza kanalisemo u jednom pozitivnom smjeru, za dobrobit utrosenog vremena i nas sviju.

Koristimo priliku da vam pozelimo da vase odmore provedete onako kako vi zelite.

DO PONOVNOG DRUŽENJA, SVE NAJBOLJE!

FIS-GOL TIM

Sarajevo, 14.juli 2018

 

Copyright by FIS GOL 83-91.

Top Desktop version